Bedriftskunde

Mat på jobb? Få samlefaktura!

Spis sunt på jobben samtidig spar tid!

Du får sunn og smakfull mat til lunsjmøter og felles lunsjer, slik at du kan nyte maten uten å bekymre deg for kvitteringer. Som en bedrift selv, forstår vi utfordringene med regnskap, og derfor har vi bestemt oss for å tilby samlefaktura til våre bedriftskunder. 

Register deg som bedriftskunde nå eller kontakt oss for mer informasjon.

Noen av våre bedriftskunder

Palace Cafe er din møteplass

Palace Cafe er den perfekte møteplassen for bedrifter som ønsker å kombinere arbeid og glede. Vår café tilbyr en avslappet atmosfære som er ideell for uformelle møter, samtidig som vi har alle de nødvendige fasilitetene for å gjøre arbeidsøktene produktive og effektive.

Hos Palace Cafe får du en møteplass som gjør arbeidslivet enklere og mer behagelig.

Skal du ha et arrangement?

Vi tilbyr også mat til arrangementer. Vi leverer store og små bestillinger til deg.

Disse kan bestilles på forhånd eller ta kontakt med oss, så lager vi maten kanskje på kort varsel. Maten vi leverer til deg er sunn og alltid fersk.

Trenger du mat til et stort arrangement tilbyr vi vanlig faktura som blir sent per post.

Vi ønsker å tilfredsstille dine ønsker og behov så godt som mulig på Palace Café. Selv om ikke alle retter er på menyen vår, kan du fortsatt få det du ønsker. Vi er fleksible og kan tilberede ulike matretter etter dine ønsker og behov.

Register deg som bedriftskunde

NB: Etter du har registert deg som bedriftskunde, tar vi en vurdering om vi kan tilby deg/bedrfiten samlefaktura eller ikke.  Ved Spørsmål kontakt: Nosheen (Daglig leder)

Åpningstider