Om Palace Cafe

Koselig lokal, service av høy kvalitet, spennende utvalg av mat og drikke

Velkommen til oss!  Vi har et bredt utvalg av retter som vil friste smaksløkene dine, og vi bruker kun de beste ingrediensene for å sikre høy kvalitet på maten.

Vi har skapt en koselig atmosfære på vårt lokale, slik at du kan nyte maten i avslappende omgivelser. 

Hos oss er du alltid i fokus, og vi legger stor vekt på å tilby førsteklasses service til alle våre gjester. Vi håper du tar turen innom snart, slik at du kan oppleve alt vi har å tilby!

Nytt tilskudd til Kongsivnger
siden Mars 2021

Vi er en familiebedrift med lang erfaring i serveringsbransjen. Med åpningen av vår Café i Kongsvinger, bringer vi med oss det beste fra våre tidligere erfaringer. 

Vi ønsker å være et sted hvor du kan ta en pause fra hverdagen, eller samle venner og familie til hyggelig samvær. Vår mat lages alltid fra bunnen av med våre egne oppskrifter, og vi tilbyr både
mat og søtsaker til våre gjester.

Besøk oss på stasjonssiden i Kongsvinger.

Byens Beste Kaffe!

Vi er stolte av å kunne tilby byens beste kaffe, ifølge våre fornøyde kunder.

Hos oss brygges fersk kaffe som er både søt og fyldig, takket være vår balanserte sammensetning av bønner fra verdens beste kaffekontinenter. Vi benytter oss av Solberg & Hansen som vår kaffeleverandør – Norges største og eldste brenneri innen spesialkaffe.

Vi har et bredt utvalg av smakfulle kaffe- og tevarianter til salgs i kafeen. Hos oss vil du finne kaffe og te som vil tilfredsstille enhver smak og preferanse.

Stolt sponser av KIL Håndball

Vi støtter lokal idrett. Palace Cafe er en ivrig tilhenger av lagsport og lokalmiljøet. Vi sponser KIL fordi vi tror på idrettsengasjement kan bidra til fysisk aktivitet og psykisk velvære og inviterer alltid spillerne til å komme innom for en timeout.

Vår mat er med på å gi barn og unge i aktivitet mer energi og et sunt forhold til sunn mat. Våre ferske salater og smoothies er med på å gi energi og overskudd som kan brukes i idretten.

Hyggelig atmosfære

Vi tilbyr uteservering i sommerhalvåret, mens på senhøsten og vinteren inviterer vi våre gjester inn i vår koselige vinterstue. Her tilbyr vi sitteplasser med varmelamper i taket, perfekt for å nyte en annerledes og hyggelig atmosfære uansett vær og årstid.

Unike mat- og drikke opplevelser i Kongsvinger

Palace Café er det perfekte stedet for deg som ønsker å nytede beste mat- og drikkeopplevelsene i Kongsvinger. Vi skiller oss ut fra konkurrentene våre med vår moderne og unike tilnærming. Vi oppdaterer menyen vår i takt med årstidene og tilbyr alltid nye og spennende retter som vil friste smaksløkene dine. Det betyr at menyen vår er i stadig utvikling! Om sommeren serverer vi forfriskende frappé og fersk iste. Vi tilbyr også retter som rekesalat med mango eller frisk jordbær- og mozzarellasalat. 

Hos Palace Cafe finner du alle dine favorittdrikker, samt noen nye og spennende varianter du kanskje aldri har prøvd før! Vi tilbyr både forfriskende kalde og varme drikker, inkludert rene og smaksatte teer, ister, milkshakes, smoothies, latté med forskjellige smaker og Nisselatte i juletiden.

Palace bygget

Bygget vi har etablert oss i, er kjent som Palace bygget – så hvorfor ikke kalle det Palace Cafe?

Palace bygget var perfekt for oss, med nydelig utsikt til Norges lengste elv Glomma, og ikke minst fordi vi har en
fantastisk uteservering i sommerhalvåret. En veldig fin
terrasse der man kan sitte ute og kose seg under avslappende omgivelser.

Kafeen i bygget er et sted du kan komme for avslapping, da vi setter kunden i fokus.

Du finner oss på Stasjonsiden av Kongsvinger, Glommengata 69.

Åpningstider